Szerző: Bodnár Ádám

2001. február 22. 18:13

A Siemens Magyarországon is bevezeti SL45 mobiltelefonját, amely mp3 hallgatásra is használható

[Siemens] A Siemens februárban Magyarországon is bevezeti az SL45 mobiltelefont.

[Siemens] A Siemens februárban Magyarországon is bevezeti az SL45 mobiltelefont.

A felsőkategóriás SL45 egyedülálló technológiát rejt magában: a készülékben egy multimédia kártyaolvasó, míg az alapcsomagban egy 32 MB-os multimédia-kártya található, melyek segítségével a telefon eredeti funkcióján jóval túlmutató szolgáltatásokat kínál.

Az újszerű megoldásnak köszönhetően lehetőség van többek között 500, címmel ellátott bejegyzés, illetve SMS-ek tárolására vagy akár 5 órányi beszélgetés rögzítésére (diktafon funkció) is. A multimédia-kártya legnépszerűbb felhasználási területe azonban várhatóan a zenehallgatás lesz, ezt a beépített MP3-lejátszó és a készülékhez mellékelt sztereó fülhallgató teszi lehetővé.

A parányi elektronikus hordozón akár 40 percnyi, közel CD minőségű zene tárolható, a kártya kicserélésével pedig - a megközelítően 3,5 órás lejátszási időn belül - többféle zenei anyag is meghallgatható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról