Szerző: Bodnár Ádám

2001. február 22. 14:11

Az ASUS beszünteti az A7M266 alaplap gyártását

[Aces Hardware] Az AMD 760 chipkészlet stabilitási problémái miatt az ASUS úgy döntött, beszünteti az erre a chipsetre épülő ASUS A7M266 alaplapok gyártását.

[Ace's Hardware] Az AMD 760 chipkészlet stabilitási problémái miatt az ASUS úgy döntött, beszünteti az erre a chipsetre épülő ASUS A7M266 alaplapok gyártását.

A közlemény szerint a cég hamarosan bemutatja A7A266 alaplapját, amely az ALiMAGiK 1 chipsetre épül és támogatja az SDR és DDR SDRAM-ot is. Ennek az alaplapnak a megjelenése 4-6 héten belül várható.

Mint azt olvasóink bizonyára tudják, nem ez az első probléma az AMD 760 chipsettel. Mint arról már beszámoltunk, a MicronPC hónapokkal elhalasztotta az AMD 760 chipkészletes alaplappal szerelt Millennia Max XP csúcskonfigurációinak szállítását, mert a 266 MHz front side bus használata esetén a számítógépek instabilak voltak.

A Micron mérnökei kiderítették, hogy a chipkészlet túlságosan is érzékeny az elektromos zajra. Az alaplapot át kellett tervezni és be kellett építeni néhány igen drága alkatrészt.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.