Szerző: mz

2001. február 21. 20:36

Mostantól friss technológiai hírekkel szolgál az E-Business Network Headline News

HIRDETÉS

[Oracle] A legfrissebb technológiai hírek mostantól elérhetőek az E-Business Network új műsorában, melynek címe E-Business Network Headline News.

A műsor közli a legfrissebb technológiai híreket, és híradások, valamint az e-vállalati vezetőkkel és a technológiai ipar vezetőivel készített interjúk segítségével tájékoztatást nyújt az új gazdaságról. Az első rész az e heti párizsi Oracle AppsWorld konferencián bejelentett legfontosabb hírrel foglalkozott, és bepillantást nyújtott a New Orleans-i Oracle AppsWorld kínálatába is. A műsorban interjúrészletek hangoztak el Mark Jarvisszal, az Oracle Corporation marketingvezetőjével és rangidős alelnökével, valamint Lisa Arthurral, az Oracle Corporation CRM-termékeinek marketingéért felelős alelnökével.

Az E-Business Network Headline News az E-Business Network weblapján érhető el. Az E-Business Network, amelyet az Oracle Corporation és a Compaq Computer Corporation közösen finanszíroz, a szélessávú e-üzleti tartalom elsődleges forrása, és az e-üzlettel lépést tartani kívánók első számú célpontja.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:33

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.