Szerző: mz

2001. február 21. 20:36

Mostantól friss technológiai hírekkel szolgál az E-Business Network Headline News

[Oracle] A legfrissebb technológiai hírek mostantól elérhetőek az E-Business Network új műsorában, melynek címe E-Business Network Headline News.

A műsor közli a legfrissebb technológiai híreket, és híradások, valamint az e-vállalati vezetőkkel és a technológiai ipar vezetőivel készített interjúk segítségével tájékoztatást nyújt az új gazdaságról. Az első rész az e heti párizsi Oracle AppsWorld konferencián bejelentett legfontosabb hírrel foglalkozott, és bepillantást nyújtott a New Orleans-i Oracle AppsWorld kínálatába is. A műsorban interjúrészletek hangoztak el Mark Jarvisszal, az Oracle Corporation marketingvezetőjével és rangidős alelnökével, valamint Lisa Arthurral, az Oracle Corporation CRM-termékeinek marketingéért felelős alelnökével.

Az E-Business Network Headline News az E-Business Network weblapján érhető el. Az E-Business Network, amelyet az Oracle Corporation és a Compaq Computer Corporation közösen finanszíroz, a szélessávú e-üzleti tartalom elsődleges forrása, és az e-üzlettel lépést tartani kívánók első számú célpontja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról