Szerző: Bodnár Ádám

2001. február 21. 11:10

Az Intel bejelentette a termék-viszonteladók számára kialakított első e-piacot

[Mmd] Az Intel Corporation ma

HIRDETÉS

[Mmd] Az Intel Corporation ma bejelentette az Intel Business Advantage Portal (üzleti előnyt nyújtó portál) létrehozását, amellyel körülbelül 10.000 Intel termék-viszonteladó számára igyekszik lehetőséget teremteni a költséghatékonyabb és komplettebb PC- és szervermegoldások kínálatának kialakítására.

Az Intel Business Advantage Portal tulajdonképpen egy business-to-business elektronikus piac, amely az Intel viszonteladóit összehozza más szállítókkal, és ezzel lehetővé teszi számukra, hogy árengedményre és jutalékra tegyenek szert az eladott PC-termékek és e-üzlettel kapcsolatos szolgáltatások után.

Az Intel a viszonteladókkal szembeni igények változásaira, például a szűkülő árrésekre és a teljes körű PC-megoldások kínálatához szükséges erőforrások hiányára kíván reagálni az új programmal.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:41

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.