:

Szerző: Vörös Péter

2001. február 21. 07:23

Jelentős IBM-Telleo megállapodás tárolóeszköz területen

[TechWeb] Az IBM egy fontos új ügyfelet nyert el egy potenciálisan növekvő piacon. Az e héten bejelentendő ügylet értelmében a Nagy Kék 8 TB tárolási kapacitást fog nyújtani a nemrégiben indult Telleo (.com cég) számára 104 millió (!!) egyéni Web-hely tárolásához. A Telleo az IBM Shark Enterprise tárolási alrendszereit és a 3584 Linear Tape Open drive-ot fogja használja Web-helyeihez.

A Clipper Group egyik elemzője, Michael Kahn szerint azért is fontos ez az ügylet, mert jól mutatja azt, hogy a cég sikeres tud lenni induló vállalatoknál is. "A versenytársaknak is szóló fontos üzenet ez: az IMB fontos győzelmet aratott" - mondta Kahn.

A Telleo "virtuális környékeket" kínál a felhasználók számára, ahová a felhasználók telefonszámukkal (vagy irányítószámmal) és egy jelszóval jelentkezhetnek be. Ezután többek között számos információt kaphatnak a környékkel, az időjárással, helyi hírekkel kapcsolatban valamint kuponokat kaphatnak boltokból.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.