:

Szerző: Vörös Péter

2001. február 20. 20:06

A japán Ask bemutatta mobiltelefonokra kihegyezett honlapkészítő szoftverét

[AsiaBizTech] A "Keitai HP (home page) Ou" nevű szoftver piacra dobásának ideje március 2. A Windows Me/98/2000/NT 4.0-n futó programmal a Japánban elterjedt i-mode, EZweb ill. J-Sky szolgáltatásokhoz egyaránt lehet honlapot szerkeszteni a programmal, amelynek ára 42,30$. A felhasználók a szerkesztést a PC-n hajtják végre, míg a tényleges képet úgy tudják megjeleníteni, mintha az a mobiltelefonon lenne. Segítségül vannak navigáló funkciók, sablonok és minta képek. A szolgáltatás kiválasztása után már meg is jelenik az i-mode, EZweb vagy J-Sky Internet szolgáltatásnak megfelelő kép.

Az Ask a Keitai HP Ou-val létrehozott honlapot saját szerverén ingyen tárolja. A szoftvernek van upload funkciója is, sőt van lehetőség egy adott e-mail címre történő figyelmeztető üzenet küldésre is. A szerver automatikusan felismeri azt, hogy melyik mobil szolgáltatótól jött a hozzáférés az adott Web-oldalra és ennek megfelelően azt is, hogy az adott Internet szolgáltatónak megfelelően milyen megjelenése legyen a tartalomnak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.