:

Szerző: Vörös Péter

2001. február 20. 18:22

A legintelligensebb mobiltelefon - A Mitsubishi Electric a Microsoft platformját választotta

[Microsoft sajtóközlemény] A Mitsubishi Electric bejelentette, hogy a közeljövőben a jelenleg "Stinger" kódnevet viselő, a Microsoft intelligens mobilplatformját alkalmazó következő generációs telefonokat fog bevezetni a piacra. A Microsoft intelligens mobilszoftvere új standardokat hozhat létre az intelligens telefonok formavilága és funkcionalitása tekintetében: kihasználja a 2,5 és 3 Ghz-es adatátviteli sebesség előnyeit, a felhasználók számára biztonságosan elérhetővé teszi a vállalati intranetet és belső levelezésüket, valamint egy folyamatosan frissülő személyes információ menedzsert is rendelkezésükre bocsát.

A hangvezérléses Mondo zsebszámítógép hatalmas sikere után a Mitsubishi Electric immár a Microsoft intelligens mobilplatformját futtató telefonokat készül piacra dobni. A Trium mobiltelefon termékcsalád legintelligensebb tagjának megszületésére 2001 végén lehet számítani; GSM és GPRS hálózatokon fog működni.

A Trium és a Microsoft együttműködésének eredményeképpen a közeljövőben kétféle mobileszköz kerül a piacra. A Trium intelligens telefonok, melyek a Microsoft intelligens mobilszoftverét futtatják, valamint a Trium Mondo, melynek "beosztása" hangvezérléses digitális személyi titkár lesz, s a Microsoft Pocket PC platformja működik majd rajta.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.