:

Szerző: Vörös Péter

2001. február 21. 07:24

Az Oracle segítségével a vállalatok gyorsan létrehozhatják internetes áruházaikat

[Sajtóközlemény] Az Oracle Corp., az e-business szoftverek legnagyobb szállítója, bejelentette Oracle FastForward iStore és Configurator nevű alkalmazásait, amelyek a termékek és szolgáltatások konfigurálásának és eladásának területén meghatározott tartalmú megoldást kínálnak a globális, non-stop internetes áruházak számára. Az Oracle FastForward iStore és Configurator alkalmazásai a hagyományos kiskereskedelmi egységek számára körülbelül 90 munkanap alatt teljes funkcionalitású internetes áruházat hoznak létre. A megoldás, amely szoftverekből, bevezetési szolgáltatásokból, képzésből és támogatásból áll, az Oracle FastForward megoldáscsomagjának legújabb tagja, amely célja, hogy az ügyfelek befektetése gyorsan megtérüljön. Az Oracle FastForward iStore és Configurator alkalmazásai a világ bármely pontján azonnal rendelkezésre állnak.

Az Oracle FastForward iStore és Configurator alkalmazásai az OracleŽ E-Business Suite alkalmazáscsomag több tagján, így pl. az Oracle iStore, az Oracle iPayment és az Oracle Configurator alkalmazásokon alapulnak. Az alkalmazások ezen integrált kombinációja lehetővé teszi, hogy a vállalatok gyorsan létrehozzák globális online boltjaikat, amelyek végfelhasználóiknak dinamikus és személyre szabott, preferenciáikon alapuló egyéni vásárlói környezet biztosítanak. Mivel egyre több vállalat tekinti költséghatékony értékesítési csatornának az online boltokat, a „Fast Forward iStore with Configurator" megoldás teljes mértékben kezeli a felügyelet nélküli értékesítést a boltba való „belépéstől" a kiválasztáson át a fizetésig. A konfigurációs opciók ezenkívül lehetővé teszik, hogy a vállalatok egy intuitív irányított eladási folyamat segítségével akár egyszerű, akár bonyolult egyéni módosításokat hajtsanak végre a terméken, ami csökkenti a hibalehetőségeket és az ügyfelek frusztrációját. A mostani kompetitív piaci körülményeknek megfelelően a Fast Forward iStore with Configurator lehetővé teszi, hogy a vállalatok gyorsabban eljuttassák termékeiket a globális piacokra, növeljék bevételeiket, és bővítsék a megszólított ügyfeleik körét.

„A vállalatoknak manapság az internetet is magában foglaló rendszerekre van szükségük ahhoz, hogy üzletüket hatékonyan működtethessék. Az Oracle FastForward iStore és Configurator alkalmazásaival a vállalatok online boltot üzemeltethetnek, és figyelemmel kísérhetik ügyfeleik és partnereik vásárlási szokásait. Ez jelentős időmegtakarítást és hatékonyságnövelést tesz lehetővé a vállalatok számára" – mondta Valerie Borthwick, az Oracle Corp rangidős alelnöke. „Az Oracle FastForward programjai újabb lépést jelentenek az Oracle azon erőfeszítéseinek útján, amelyek keretében elősegítik ügyfeleik globális megjelenését, internetes alkalmazásainak gyorsabb bevezetését, és költséghatékonyabb megoldást kínálnak, mint bármely más piaci szállító" – tette hozzá Borthwick.

A FastForward iStore és Configurator alkalmazások
Az Oracle FastForward iStore és a Configurator alkalmazáscsomagok az Oracle Consulting által nyújtott rendszerbevezetési szolgáltatásokat is tartalmazzák, és azokat úgy tervezték, hogy a vállalatok kb. 90 nap alatt kialakíthassák éles online rendszerüket.

Az Oracle FastForward olyan alkalmazáscsalád, amely a fejlődő vállalatoknak az Oracle szoftvereinek gyorsított bevezetését teszi lehetővé. Az Oracle FastForward kulcsfontosságú területei közé tartozik az emberierőforrás-gazdálkodás, a beszerzések, a gyártás, pénzügyek, az online értékesítés, a piacok, értékesítési jutalék és a költségtervezés.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:13

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.