Szerző: Bőle György

2000. március 28. 17:03

Béta nVidia Detonator 5.13 driverek

A 3dchipset.com -nak sikerült megszerezni a még

A 3dchipset.com-nak sikerült megszerezni a még kiadás előtt alló 5.13-as Detonator driverek bétáját.
Néhány nappal ezelőtt szemfüles userek észrevették és szétkürtölték az NT4 Detonator 5.06 BETA inf. file-jában lévő, az új nVidia chipek neveire vonatkozó utalásokat (lásd nVidia rovat, utolsó hír). Nos, ezek az utalások ebben a verzióban is benne vannak (direkt megnéztem), de ne feletkezzünk meg arról, hogy ezek csak munkanevek. Újdonság viszont, hogy GeForce2 GTS ott van (!) a "supportált" kártyák között. Ez azért is különösen érdekes, mert hivatalos/fél-hivatalos helyről még soha nem erősítették meg, hogy az NV15 GeForce2 GTS néven fog futni, márpedig egy Detonatorban lévő support hivatkozás simán elfogatható félhivatalosnak.
Az új béta driverekről egyenlőre annyit tudni, hogy immár nem kell a registry-be turkálni, hogy a -csak- softveresen támogatott FSAA (Full-Scene Anti Aliasing - teljes képernyős élsimítás) funciót bekapcsoljuk, mert már van a drivercsomag kezelőfelületén ilyen irányú beállítás.

Letöltés (béta mivoltukat figyelembe véve!): [W9x, NT4, W2k]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról