Szerző: mz

2001. február 14. 21:46

Megkezdődött a Microsoft Outlook Mobile Manager nyilvános tesztelése

[Microsoft] Világszerte megkezdődött a Microsoft Outlook Mobile Manager bétatesztelése. A szoftvergyártó terméke a Microsoft Exchange-et használó, mintegy 68 millió felhasználó számára teszi lehetővé, hogy az e-mail üzenetek intelligens szűrésével és priorizálásával kézben tarthassa mobil kommunikációját.

A Mobil Manager szorosan együttműködik majd a nagyobb biztonságot és több szolgáltatást nyújtó Microsoft Mobile Information 2001 Serverrel, valamint az év első felében megjelenő Office XP-vel.

A Microsoft mobil stratégiájának szerves részét képező Mobile Manager, a Mobile Information Serverrel együtt hatékony mobil életstílust tesz lehetővé: együttesen biztosítják az információk elérését és a mobil eszközökön érkező nagymennyiségű információ intelligens kezelését.

A Microsoft Mobile Manager azon technológiák és eszközök innovatív példája, amelyekre a mozgásban lévő felhasználóknak és a vezeték nélküli kommunikációt használó szervezeteknek - kommunikációs rendszereik bonyolultabbá és terheltebbé válásával - mindinkább szükségük lesz.

A Mobile Manager futtatásához Windows 98 SE, Windows Millennium Edition, Windows NT Workstation 4.0 - Service Pack 3-mal - vagy Windows 2000 Professional operációs rendszer szükséges. Szükség van továbbá az Outlook 97-es vagy újabb verziójára, mint személyes információkezelő alkalmazásra, amelynek Microsoft Exchange Server 5.5 vagy Microsoft Exchange 2000 Serverhez kell csatlakoznia.

A Mobile Manager béta verziója mától ingyenesen letölthető a Microsoft oldaláról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról