Szerző: sammer

2001. február 14. 16:18

Új képek és információk a Psychotoxic: the 4th Horseman technothriller játékból

A fejlesztõ NuClear Vision új screenshotokat adott ki a készülõ "technothriller" lövöldözõs játékából, a Psychotoxic: the 4th Horseman-ból.


A Psychotoxic: the 4th Horseman egy "technothriller" és "3D-ego-shooter" kategóriás játék, ami a Vulpine 3D grafikus játékmotort használja. A játékban húsznál is több csontváz alapú mozgásra képes karakter, 23 teljesen animált fegyver, 11 multiplayer pálya, és több, mint 20 interaktív pálya kapott helyet.

A játék a jelen kori New York-ban játszódik. Az apokalipszis négy lovasából három már látogatását tette a Földön, és a negyedik és egyben legveszélyesebb lovas is készülődik a pusztításra. Az erőszak és agresszió az egész világon elhatalmasodott. Az utolsó esély, a játék főszereplője Angie Prophet, aki nem egyszerű földi halandó, hanem angyal és védelmező egyben, aki több ezer évvel ezelőtt született azért, hogy ha eljön az ideje, megmentse a gyanútlan emberi fajt a halálos veszélytől.

A Psychotoxic: Az apokalipszis negyedik lovasa 2002 végén fog megjelenni a CDV Software kiadásában.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.