:

Szerző: sammer

2001. február 14. 15:56

Hamarosan indul az interneten keresztül játszható Toy Gladiator online torna

A Nitrostream Inc. bejelentette, hogy hamarosan elindítja új internetes multiplayer szórakoztató harci játékát, a Toy Gladator-t. A Toy Gladiator egy internetes ellenfelek ellen játszható játék, amiben saját építésű játék gladiátorunkat küldhetjük be az arénába, és a tornára nevezett játékosok közül kell kihívnunk ki az ellenfeleket. Gladiátorunk építését és fejlesztését a Personal Toy Builder programmal tehetjük meg, amit ingyenesen letölthetünk a Toy Gladiator hivatalos weboldaláról. Ha elkészültél, már csak regisztrálnod kell magad a tornára, ahol csak rajtad múlik, hogy milyen esélyekkel száll szembe játék gladiátorod az ellenfelekkel.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 06:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.