Szerző: Vörös Péter

2001. február 14. 10:37

A Seagate vezet a vállalati HDD piacon

HIRDETÉS

[TechWeb] Az IDC piackutató cég felmérései szerint a Seagate 15.000 rpm-es winchestere vezet a vállalati HDD piacon. A Cheetah X15 a leginkább használt nagy teljesítményű HDD, amelyet a vállalatok az információhoz való lehető leggyorsabb hozzáféréshez használnak, legyen szó ATM gépekről vagy repülőterekről. A második helyen az IBM Ultrastar 316Z-je áll, ez a piac másik 15.000 rpm-es winchestere jelenleg. David Reinsel, az IDC elemzője megjegyezte, hogy még az idén várható a versenytársak (Fujitsu, Hitachi, Quantum) belépése a 15.000 rpm-es winchester piacra.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:22

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.