Szerző: sammer

2001. február 13. 21:57

A Stardock bejelentette legújabb készülő játékát, a Galactic Civilizations-t

HIRDETÉS

A Stardock bejelentette a Galactic Civilizations-t, ami egy körökre osztott stratégiai játék a 22. századba helyezve. A pályától függõen apró vagy éppen gigantikus méretû világban számos idegen faj harcol céljainak eléréséért. Technológiai újítások, katonai fejlesztések, diplomácia, és gazdasági bravúrok segítségével kell az emberiségnek harcolnia a szabadságáért, miközben kereskedelmi szövetségeket köthet, etnikai dilemmákkal kell szembenéznie, és megpróbálhatja egyesíteni, meghódítani, vagy éppen elpusztítani a galaxist.

Ami kiemeli a Galactic Civilizations-t a többi hasonló játék közül, az az alaposan kidolgozott politikai rendszer, a diplomácia és a kereskedelem, valamint az igen nagy katonai taktikai lehetõségek. Amíg a harci rendszer hasonló a többi stratégiai játékban megszokottakhoz, az alapot képezõ gazdasági és politikai rendszer lehetõséget ad arra, hogy a Galactic Civilizations játékban számtalan úton elérhessük a gyõzelmet.

A Galactic Civilizations eredetileg 1994-ben készült el OS/2-re. A játék akkoriban hatalmas fanatikus tábort szerzett magának, amit leginkább a kiváló újrajátszhatóságának köszönhetett, és a mai napig a legnépszerûbb OS/2 játéknak számít. A Stardock a mostani játék elkészítéséhez az eredeti fejlesztõ csapatot szedte össze, hogy újból megalkossa a nagyszerû játkot, ezúttal már a mai követelményeknek megfelelõen. Az új Galactic Civilizations 2002 elején fog megjelenni. További részletekésrt keresd fel a Stardock vagy a Drengin Network hivatalos weboldalát.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 18:33

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.