:

Szerző: sammer

2001. február 13. 21:57

A Stardock bejelentette legújabb készülő játékát, a Galactic Civilizations-t

A Stardock bejelentette a Galactic Civilizations-t, ami egy körökre osztott stratégiai játék a 22. századba helyezve. A pályától függõen apró vagy éppen gigantikus méretû világban számos idegen faj harcol céljainak eléréséért. Technológiai újítások, katonai fejlesztések, diplomácia, és gazdasági bravúrok segítségével kell az emberiségnek harcolnia a szabadságáért, miközben kereskedelmi szövetségeket köthet, etnikai dilemmákkal kell szembenéznie, és megpróbálhatja egyesíteni, meghódítani, vagy éppen elpusztítani a galaxist.

Ami kiemeli a Galactic Civilizations-t a többi hasonló játék közül, az az alaposan kidolgozott politikai rendszer, a diplomácia és a kereskedelem, valamint az igen nagy katonai taktikai lehetõségek. Amíg a harci rendszer hasonló a többi stratégiai játékban megszokottakhoz, az alapot képezõ gazdasági és politikai rendszer lehetõséget ad arra, hogy a Galactic Civilizations játékban számtalan úton elérhessük a gyõzelmet.

A Galactic Civilizations eredetileg 1994-ben készült el OS/2-re. A játék akkoriban hatalmas fanatikus tábort szerzett magának, amit leginkább a kiváló újrajátszhatóságának köszönhetett, és a mai napig a legnépszerûbb OS/2 játéknak számít. A Stardock a mostani játék elkészítéséhez az eredeti fejlesztõ csapatot szedte össze, hogy újból megalkossa a nagyszerû játkot, ezúttal már a mai követelményeknek megfelelõen. Az új Galactic Civilizations 2002 elején fog megjelenni. További részletekésrt keresd fel a Stardock vagy a Drengin Network hivatalos weboldalát.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 07:19

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.