Szerző: Vörös Péter

2001. február 13. 09:21

Cisco-Compaq együttműködés a voice over Net területen

[CNET] A hálózati berendezés gyártó Cisco a Compaq segítségét kérte voice-over-Internet-es szoftvereinek és hardvereinek szélesebb körű elterjesztéséhez. A Compaq azt tervezi, hogy támogatni fogja a Cisco Internet-alapú hangtechnológiáinak ('Avvid') elterjesztését egy stratégiai szövetség keretén belül. A két cég elmondta, hogy az Internet hangtermékekkel kapcsolatos együttműködést csak az első lesz számos kezdeményezés közül. A Cisco-nak hasonló magas szintű megállapodása van a Hewlett-Packard-dal is.

A Compaq a Cisco Avvid technológiáit a cég Global Services szervezetén keresztül fogja támogatni. A Compaq ezenkívül azt is tervezi, hogy néhány központjában világszerte is használni fogják a technológiát. A PC gyártó óriás azt tervezi, hogy bemutató központokat nyit a Cisco technológiák számára Houston-ban, Budapesten (!!), Londonban és Münchenben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról