Szerző: mz

2001. február 12. 21:36

Már a bankautomatákat is megtalálja helyettünk a PannonW@P

[Pannon GSM] Ki ne találta volna már magát abban a helyzetben, hogy az áhított ruhadarab, műszaki cikk, egy jó könyv megvásárlása vagy egy étterembe való betérés prózai akadályba ütközött: nem volt nála elegendő készpénz, az üzlet pedig híján volt bankkártya leolvasónak. Mi pedig inkább lemondunk vágyaink tárgyáról, mintsem bolyongani kezdenénk bankautomata után kutatva.

A PannonW@P Navigátor funkcióval ellátott mobilunk immár ilyen helyzetekben is segítségünkre siet, hiszen a szolgáltatások sorában nem csupán bankokra, éttermekre, esetleg gyógyszertárakra, hanem Euronet ATM bankautomatákra is rákereshetünk. Nincs más dolgunk, mint közölni tartózkodási helyünket, a Navigátor pedig a nap 24 órájában informál bennünket, hogy 400 méteres körzeten belül hol juthatunk készpénzhez. A Navigátor azonban akkor sem jön zavarba, ha ebben a körzetben a keresés eredménye esteleg negatív. Azonnal kiköpi a 800 illetve 3000 méteren belül fellelhető ATM automatákat, ahol persze nem csupán pénztárcánkat, hanem Pannon Praktikum előfizetésünket is feltölthetjük. Mi több, mint minden, a Navigátor segítségével lokalizált objektumhoz, az automatákhoz is megkaphatjuk az útbaigazítást, miként és mennyi idő alatt akadhatunk rájuk autóval illetve tömegközlekedve.

A Budapesten és a közvetlen agglomerációjában telepített összesen 189 automata mindegyike megtalálható az adatbázisban, azonban várhatóan a szolgáltatás fejlesztésével egyenes arányban az ország újabb és újabb településein támaszkodhatunk a Navigátor információira. Csak a bankkártyánk fel legyen töltve.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról