Szerző: sammer

2001. február 9. 07:49

Megnyílt a magyar NetRacers weboldal

Új (egyenlőre még meglehetősen kezdetleges) oldallal gazdagodott a magyar online játékos társadalom, ezúttal az autóversenyzős játékprogramok fanatikusai kaphatnak egy lehetőséget, hogy ősszemérjék a különböző játékokban és pályákon szerzett köridőiket. Ezt pedig a nemrég indult NetRacers oldalán tehetik meg:

"Úgy gondolom, hogy hazánkban nem csak engem kötnek le jobban az autósversenyzéssel kapcsolatos játék programok. Legyen az Forma 1 vagy Rally, Gokart vagy Nascar, amennyiben kellően jó kivitelezéssel rendelkezik, szívesen játszom vele. Azonban ezt is meg lehet unni, mivel kellően ügyes ellenfelek és kihívások nélkül már nem köti le az embert. És itt jön a képbe a NetRacers! Biztos mindenkinek van kedvenc pályája, amin hihetetlen időket ért el. Vagy mégsem? Lehet hogy valaki megelőzte 1 másodperccel...Biztos vagyok benne, hogy már több olyan oldalt is láttál, ahova be tudtad küldeni legjobb időidet, azonban ezek általában csak 1 játékkal foglalkoztak. A másik hátrányuk, hogy az idők közötti eltérések sokszor az autókon is múlik, valamint azon, hogy ki mennyit játszott a játékkal. A NetRacers egy olyan oldal, ahol nem csak egy játékhoz lehet beküldeni időket, mivel folyamatosan bővül a kínálat! És ami talán még fontosabb, hogy több szempont szerint is lehet listázni a legjobb időket!"


A NetRacers weboldala

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról