Szerző: Vörös Péter

2000. március 27. 15:49

A Microsoft megerősítette, hogy a Whistler nevű operációs rendszere kiszivárgott az Internetre

A cég nyomozást kezdett az üggyel kapcsolatban (amiről a múlt héten már írtunk), igyekeznek megtalálni a tettes(eke)t. Az MS szerint bétának még korainak lenne nevezni az Interneten elterjedt, Windows 2000-alapú, otthoni felhasználóknak szánt Windows 95/98 utódot, de valóban a Whistler kódot tartalmazza. A dolog azért is kellemetlen az MS számára, mert a mostani verzióból számos funkció kimaradhat a végleges változatból, amit így már vehemensen elleneznének a leendő felhasználók. Sokaknak érdekes lehet azonban, hogy mit is gondol a cég a jövőről otthoni PC op rendszer szövegkörnyezetben.

A cég nyomozást kezdett az üggyel kapcsolatban (amiről a múlt héten már írtunk), igyekeznek megtalálni a tettes(eke)t. Az MS szerint bétának még korainak lenne nevezni az Interneten elterjedt, Windows 2000-alapú, otthoni felhasználóknak szánt Windows 95/98 utódot, de valóban a Whistler kódot tartalmazza. A dolog azért is kellemetlen az MS számára, mert a mostani verzióból számos funkció kimaradhat a végleges változatból, amit így már vehemensen elleneznének a leendő felhasználók. Sokaknak érdekes lehet azonban, hogy mit is gondol a cég a jövőről otthoni PC op rendszer "szövegkörnyezetben".
A Whistler előtt, várhatóan még a nyáron fogja megjelentetni az MS a Windows Me-t (kódnevén: Millennium), a cég (hivatalosan) utolsó Windows 95-alapú op rendszerét. [CNET]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról