:

Szerző: sammer

2001. február 8. 21:44

A Paradise Cracked taktikai és szerepjáték kiadási időpontját év végére tolták

A Buka Entertainment és a MiST land bejelentették, hogy a Paradise Cracked taktikai és szerepjáték kiadási idopontját 2001 végére tolták. Roman Gadas PR és marketing igazgató szerint a játék jelenleg "alpha" állapotban van, és még sok kiegészíto munka és béta tesztelés van hátra.

Maxim Mikhalev, a Buka Entertainment marketing alelnöke a következoket tette hozzá: "A Paradise Cracked nagyon üto játéknak ígérkezik, és nem szeretnénk a korai kiadással ezt meghiúsítani, illetve azt kockáztatni, hogy olyan hibáktól hemzsegjen, amiket alapos teszteléssel kijavíthattunk volna. A Buka elsodleges célja, hogy csak első osztályú játékokat készítsen, és a huséges vásárlóink is azt várják el tolünk, hogy olyan minoségi játékokat készítsünk, mint a Paradise Cracked. Ezért döntöttünk úgy, hogy nem adjuk ki a játékot a tervezett második negyedévben, hanem szánunk még néhány hónapot a fejlesztésre."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.