Szerző: Vörös Péter

2001. február 9. 07:48

A Philips Electronics arra számít, hogy a chip eladásai 15%-kal nőnek 2001-ben

HIRDETÉS

A Philips Electronics csütörtökön bejelentette, hogy előrejelzései szerint a félvezető forgalom az első negyedévben 15%-kal lesz alacsonyabb, mint a 2000. év negyedik negyedévében. Összességében azonban arra számít a cég, hogy 2001. egészében 15%-os növekedést sikerül elérni. Az árcsökkenés a tavalyi 3%-ról idén várhatóan 6-7%-ra fog nőni.

A Philips azt is bejelentette, hogy a 2001-ben 20 millió mobiltelefont terveznek eladni, szemben a 2000. éves 13,5 millió darabbal. A cég megbízott vezérigazgatója, Gerard Kleisterlee (aki áprilistól foglalja el véglegesen posztját) azt is elmondta, hogy a mobiltelefon egység a jelenlegi pénzügyi év első felében némi veszteséget fog realizálni, de a második félévre kisebb nyereség várható. Kleisterlee szerint veszteség egyik oka az lesz, hogy a cég négy új terméket fog a piacra dobni, ezek egyike egy GPRS telefon lesz.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:38

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.