Szerző: roberto

2001. február 8. 12:38

A Linuxnak jelentős szerepe van az IBM terveiben: 300 millió szolgáltatásokra; új eServer

A LinuxWord Expón az IBM több Linuxra vonatkozó bejelentést is tett,

A LinuxWord Expón az IBM több Linuxra vonatkozó bejelentést is tett, amelyekből világosan látszik, hogy a nyílt kódú rendszernek jelentős szerep jutott terveikben.

Az eddigi összegeken túl (kb. egymilliárd dollár), a következő három évben a cég háromszázmillió dollárt fog Linuxos szolgáltatások indítására költeni, ezzel vásárlóinak kíván segíteni Linuxos e-business megoldások kialakításában.

Az IBM technológiai és stratégiai elnöke, Irving Wladawsky-Berger szerint a vásárlóik az elmúlt egy év során elfogadták a Linuxot mint e-business rendszert. Most, az eddigi hardver- és szoftvertámogatáson túl további Linuxos szolgáltatásokat indít a cég, hogy a vállalati számítástechnikai környezetben is bizton számíthassanak a terméktámogatásra.

További igényeket kielégítendő, bejelentették az IBM eServer sorozat új, x430-as tagját, amely kitűnően skálázható, miközben megőrzi az eServerek megbízhatóságát. A termék a kisebb Intel-alapú szerverek és nagy Mainframe-rendszerek közötti űrt hivatott kitölteni. Az eServer sorozat számára elérhetők lesznek azok a szoftverek, amelyek a rendszert Linux alatt is öngyógyító és meghibásodás-előrejelző képességekkel ruházzák fel.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.