Szerző: mz

2001. február 7. 22:00

Kisméretű multimédia projektort mutatott be a Compaq

[Mmd] A Compaq Computer Corporation ma bemutatta a világ legkisebb multimédia projektorát az európai, közel-keleti és afrikai térségben.

Az új Compaq MP2800 Microportable Projectort kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy megkönnyítse az üzleti élet szereplőinek logisztikai problémáit olyan esetekben, amikor prezentációikhoz utazniuk kell, vagy különbőző helyszíneken, rövid időn belül kell hatékony előadást tartani. Az MP2800 mindössze 1,4 kg súlyú, térfogata 1,937 köbcentiméter (18,06 x 6,89 x 22,13 cm), fényereje 1000ANSI lumen, beépített zoom funkcióval, multimédia adapterrel, beépített 8W hangszóróval és távirányítóval van felszerelve.

Magnézium tokozásának köszönhetően remekül ellenáll az üzleti utazások viszontagságainak, hiszen tartósabb, mint a műanyag, ugyanakkor könnyebb, mint az alumínium. Magyarországon várhatóan márciusban kerül forgalomba.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról