Szerző: sammer

2001. február 7. 02:58

A Shiny Entertainment "The Matrix" témájú játék fejlesztésébe kezdett

A Variety.com oldalán megjelent információk szerint az Interplay Entertainment megszerezte a jogokat, hogy játékokat készíthessen a népszerű The Matrix filmmel kapcsolatban, és a Shiny Entertainment-tel együttműködve fog az új generációs konzolokra játékokat fejleszteni.

A lap értesülése szerint az első ilyen videójáték egy külső nézetű 3D-s akció/kalandjáték lesz PlayStation 2-re, aminek a története a Matrix folytatásának felel majd meg (tehát valószínűleg tudunk majd repülni, és remélhetőleg nem csak száguldó kódokat fogunk látni a képernyőn arra hivatkozva, hogy "a mátrixban túl sok az adat ahhoz, hogy dekódolni tudjuk"). A játék várhatóan PC-re is meg fog jelenni a Shiny által kifejlesztett technológiákra építve (ilyenek működnek a Messiah és Sacrifice játékaiban is), de egyéb részleteket sajnos még nem lehet tudni.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.