:

Szerző: sammer

2001. február 7. 02:28

A Bungie vezet, szavazz te is a legjobb játék fejlesztő cégre!

Korábbi hírünkben szóba jött a VoodooExtreme felmérése, ahol a legjobb játék fejlesztő cégre lehetett voksolni, és az első körben a Blizzard fölényesen jött ki győztesnek. A szavazás mostanra elérkezett a végső fázishoz, ahol az első két körből bent maradt cégekre lehet szavazni. Ezek alapján jelenleg a Microsoft fennhatóság alá tartozó Bungie vezeti fölényesen a sort, második (igen nagy különbséggel) a Looking Glass, és a harmadik helyen alaposan lemaradva "kullog" a Blizzard. Ennél már csak az a meglepőbb, hogy az id Software mint _fejlesztő_ csupán az ötödik helyet kapta meg, és még így is szorongatja a Valve, itt még bármi megtörténhet a szavazás lezártáig. Nem úgy a lista elején, ahol már annyira elkülönültek a helyezések, illetve annyi szavazat gyűlt össze, hogy nyugodtan kihírdethetnénk a dobogós helyezetteket.

A középmezőnyben viszont még bármi megtörténhet, szavazz te is mielőtt lezárul a szavazás!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:27

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.