Szerző: Vörös Péter

2000. március 27. 08:36

A Deutsche Telekom (DT) meg akarja venni a Unisys-t és a Debis Systemhaus-t

A német Focus magazin szombati közlése szerint a „német Matáv a 8,3 milliárd $ tőzsdei értékű amerikai Unisys-ért a kábel nélküli ill. kábeles telekommunikációs és Internet szolgáltatási/számítástechnikai stratégiájának részeként érdeklődik. Állítólag a DT a vétel után két éven belül különválasztaná a cég számítástechnikai részlegét, de előbb szükség van erre a „tuningolásra. (Egyébként a DT tőzsdei értéke 264,6 milliárd $.) A két cég nem kommentálta a hírt. A Focus hozzátette, hogy a DT egyúttal a DaimlerChrysler AG kezében 51%-ban lévő Debis Systemhaus-t is megvenné kb. 12 milliárd euróért, ezzel a cég jelentős előrelépést tenne az adatkommunikációs ill. rendszer-megoldás területeken.

A német Focus magazin szombati közlése szerint a „német Matáv" a 8,3 milliárd $ tőzsdei értékű amerikai Unisys-ért a kábel nélküli ill. kábeles telekommunikációs és Internet szolgáltatási/számítástechnikai stratégiájának részeként érdeklődik. Állítólag a DT a vétel után két éven belül különválasztaná a cég számítástechnikai részlegét, de előbb szükség van erre a „tuningolásra". (Egyébként a DT tőzsdei értéke 264,6 milliárd $.) A két cég nem kommentálta a hírt. A Focus hozzátette, hogy a DT egyúttal a DaimlerChrysler AG kezében 51%-ban lévő Debis Systemhaus-t is megvenné kb. 12 milliárd euróért, ezzel a cég jelentős előrelépést tenne az adatkommunikációs ill. rendszer-megoldás területeken. [Computerworld]

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.