Szerző: Vörös Péter

2001. február 7. 08:02

A Deutsche Bank és az iPlanet e-fizetési megállapodást kötöttek

HIRDETÉS

[CNET, TechWeb] A Deutsche Bank bejelentette, hogy azt tervezi, hogy integrálja az iPlanet (a Sun Microsystems és a Netscape közötti szövetség) online számlafizetési és menedzsment szoftverét saját online számlafizetési szolgáltatásaival. A Deutsche Bank az iPlanet BillerXpert, B2B Edition szoftverét választotta ki ahhoz, hogy azt hozzáadja meglévő elektronikus számlabemutatási és fizetési szolgáltatásához, a db-eBills-hez, amelyet egyébként júliusban már el is indított Ázsiában.

A BillerXpert-et használó szolgáltatás az év második felében indul be Amerikában, Európában és Ázsiában, a host-olást a Deutsche Bank fogja végezni, jelentette ki az iPlanet. A bankok arra fogják használni a BillerXpert-et, hogy létrehozzanak egy többnyelvű, több devizás szolgáltatást a B2B (business-to-business, vállalat-vállalat) elektronikus számlázáshoz, számlabenyújtáshoz és elfogadáshoz és viták megoldásához.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:54

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.