Szerző: Vörös Péter

2001. február 7. 08:02

A Deutsche Bank és az iPlanet e-fizetési megállapodást kötöttek

[CNET, TechWeb] A Deutsche Bank bejelentette, hogy azt tervezi, hogy integrálja az iPlanet (a Sun Microsystems és a Netscape közötti szövetség) online számlafizetési és menedzsment szoftverét saját online számlafizetési szolgáltatásaival. A Deutsche Bank az iPlanet BillerXpert, B2B Edition szoftverét választotta ki ahhoz, hogy azt hozzáadja meglévő elektronikus számlabemutatási és fizetési szolgáltatásához, a db-eBills-hez, amelyet egyébként júliusban már el is indított Ázsiában.

A BillerXpert-et használó szolgáltatás az év második felében indul be Amerikában, Európában és Ázsiában, a host-olást a Deutsche Bank fogja végezni, jelentette ki az iPlanet. A bankok arra fogják használni a BillerXpert-et, hogy létrehozzanak egy többnyelvű, több devizás szolgáltatást a B2B (business-to-business, vállalat-vállalat) elektronikus számlázáshoz, számlabenyújtáshoz és elfogadáshoz és viták megoldásához.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról