Szerző: Vörös Péter

2001. február 6. 07:51

Az AT&T havi 7$-os Internet + 7 centes telefonszolgáltatási díjat kínál

Az AT&T az USA legnagyobb távolsági telefon ill. kábel TV szolgáltatója, hétfőn bejelentette, hogy havi 7$-os átalánydíjért Internet hozzáférést és telefonszolgáltatást nyújt. Az új szolgáltatás neve AT&T 7/7 lesz, ennek segítségével a fogyasztók korlátlan hozzáférést kapnak a Web-hez és percentként 7 centes díjat kell fizetniük az államok közötti távolsági hívás címén. Az Internet hozzáférést az AT&T WorldNet szolgáltatója nyújtja.

Az AT&T és a többi telefontársaság elég lassan reagált az Internet jelenségre és most alig győznek kedvezményesnél kedvezményesebb akciókkal vonzani az előfizetőket. A WorldNet a 2000. évet több, mint 1,4 millió otthoni felhasználóval zárta, ez 3,8%-kal kevesebb, mint az 1999. IV. negyedéve - ezzel szemben az America Online-nak 26,7 millió előfizetője volt 2000. év végén.

A WorldCom, Amerika második legnagyobb távolsági telefontársasága májusban bejelentette, hogy az AOL szolgáltatását fogja nyújtani ügyfeleinek. A több éves együttműködési szerződés részleteit nem hozták nyilvánosságra, az mindenesetre biztos, hogy a WorldCom-nak kevesebb, mint 1 millió otthoni előfizetője volt a szerződés megkötésekor - ők legalább fél éves időszakot kaptak arra, hogy áttérjenek az AOL-ra.

A harmadik legnagyobb amerikai távolsági telefontársaság a Sprint, ők 27%-os részesedéssel rendelkeznek az EarthLink-ben. A Sprint szeptemberben kezdte el 30$-os korlátlan Internet hozzáférési csomagját, amelynek része egy esti felhasználásra korlátozott 1000 perc/hónapos telefondíj is. A Sprint más csomagokat is kínál havi 19,95-50$-ért.

Az AT&T már tegnap este elkezdte az új csomag hirdetését. Az Internet hozzáférési csomag része 6 db e-mail cím, személyes Web-oldal hely.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról