Szerző: ppeter

2001. február 5. 19:45

A TEAC is beszáll a 16X-os versenybe

Bár a hivatalos TEAC oldalon még se híre, se hamva, de a Burn-Proof Certification Center listájában már látható a - várhatólag - hamarosan megjelenő 16x-os TEAC író, amely keresztségben a CD-W516EB nevet (vagy inkább megjelölést) kapta.

A Burn-Proof Certification Center foglalkozik azon CD-írók tesztelésével és engedélyezésével, amelyek támogatják a Sanyo által kifejlesztett Buffer Underrun Proof technológiát. A Burn-Proof kompatibilis írók gyártóinak tehát nem elégséges csak a jogokat és a tudást megvásárolni a Burn-Proof implementálásához, hanem ezen felül a Sanyo szigorú követelményrendszerének is meg kell felelniük! Ellenkező esetben nem aktiválhatják az adott eszközben a Burn-Proof lehetőséget. A Burn-Proof Certification Center authorizációs listájában minden olyan CD-író megtalálható, amely már átment a vizsgálatokon - tehát hivatalosan is engedélyezett BP írónak számít.

A TEAC 16x-os írója láthatólag megfelelt a követelményeknek, de megjelenési idejéről egyelőre nincs pontos információ. Mindössze annyit tudhatunk róla, hogy a 16x-os (valós) CD-R írási sebesség mellett 10x-es újraírásra és 40x-es olvasásra képes. Az ATAPI csatolású eszköz 2MB ideiglenes tárat tartalmaz majd (ami a Burn-Proof mellett több, mint elégséges).

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról