Szerző: sammer

2001. február 2. 12:18

A Talonsoft bejelentette legújabb fejlesztés alatt lévő három stratégiai játékát

A Talonsoft bejelentett három új stratégiai játékot, a Star Leader-t, a GI Combat-ot, és a Merchant Prince II-t.

A Star Leader egy valós idejű 3D-s stratégiai/szerepjáték, ahol a játékosnak egy telepesekből álló elit katonai csapatot kell irányítania, akiknek az a feladatuk, hogy megvédjék az emberiséget az univerzumnak ebben az eldugott zugában leselkedő bizarr és halálos idegen lényektől. A csapat tagjait különlegesen képzett katonákból választhatjuk ki, akik saját egyedi statisztikákkal, képességekkel és személyiséggel rendelkeznek. A Star Leader folyamatos akciót ígér több, mint húsz küldetésen keresztül, és mindehhez a ma már kötelezőnek számító 3D-s grafikát, amit a Talonsoft új, saját fejlesztésú pályaszerkesztő programjával, az ASCENSION-nal készítenek. Az egyjátékos küldetések mellett lehetőségünk lesz hálózatban is játszani akár 12 játékos részvételével LAN-on vagy az interneten keresztül.

A játék tervezett kiadása: 2001 ősz.

GI Combat

A GI Combat egy valós idejű stratégiai játék, amiben a második világháború történelmi konfliktusait játszhatjuk újra. A 3D-s környezetben felülmúlhatatlan terep ábrázolást ígérnek a fejlesztők, részletesen kidolgozott lesz a páncélzat rongálódása, a járművek mozgása, és a fegyverek működése. Az amerikai vagy a német seregeket kell győzelemre vezetnünk, keresztül a partraszálláson, orvlövészeken, hidakon, az ellenség tűzérségén és erőteljes tank támadásokon. A GI Combat tucatnyi történelmi és feltételezett küldetést tartalmaz, ami a "D-day"-jel (1944. június 6.) kezdődik. A játékból a hálózati rész sem hiányozhat, így egyszerre akár 32 játékos is játszhat LAN-on vagy a világhálón keresztül.

A GI Combat tervezett kiadása: 2001 ősz.

Merchant Prince II

A Holistic fejlesztésében készülő Merchant Prince II egy körökre osztott stratégiai játék gazdasági, politikai, és katonia feladatokkal. A játékos a reneszánsz korszak szívében találhatja magát, abban az időben, amikor a derék kereskedők merészen szembeszálltak a kalózokkal, és vagyonokra tehet szert miközben kiismeri a kor politikáját, amikor a kenőpénz és a gyilkosságok még napi események voltak. A Merchant Prince II öt küldetést tartalmaz, és 30 féle technológia kutatását és kifejlesztését teszi lehetővé. Hálózatban négyen lehet játszani helyi hálón vagy interneten keresztül.

A játék a tervek szerint 2001 áprilisban fog megjelenni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról