Szerző: mz

2001. február 1. 23:17

Az Ericsson tesztközpontokat nyit a 3G kompatibilitás ellenőrzésére

[Noguchi] Az Ericsson központokat nyit a 3G/UMTS kompatibilitás tesztelésére (Interoperability Testing, IOT). Az első központokat Stockholmban, illetve két regionális csomópontban, Madridban és Londonban állítják fel. A központok lehetővé teszik, hogy más gyártók termékeiket az Ericsson IOT laborjaiba szállítsák, és leteszteljék együttműködésüket az Ericsson rendszereivel.

Torbjörn Possne, az Ericsson vezérigazgató-helyettese és a WCDMA/PDC Részleg vezetőjének nyilatkozata szerint a cég ezzel tovább erősíti szerepét az UMTS és más nyílt szabványok fejlesztésében. A központok felállítását az Ericsson 2G/3G rádióhálózatok, a kapcsolt hálózatok, és más átfogó megoldások terén felhalmozott tapasztalata teszi lehetővé.

A kompatibilitás tesztelés során a különböző gyártók rendszereinek együttműködését vizsgálják, szélesítve az Ericsson ügyfelei számára nyújtott rendszertámogatási szolgáltatások körét.

Az Ericsson kiemelkedő eredményeket ért el a rendszerintegráció területén, és ügyfeleit sikeren támogatja az egész világon a GSM, a GPRS, az intelligens és műholdas hálózatok, az Internetes alkalmazás-kiszolgálók és WAP gateway megoldások integrációjában. Ezt a széleskörű kompetenciát az Ericsson a 3G integráció területén is kihasználja.

Az Ericsson már megkezdte a 3G MVI tesztjeit néhány ügyfelével Japánban és Európában.

Az új tesztközpontok 2001 márciusától üzemelnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról