Szerző: mz

2001. február 1. 23:09

Új TFT monitorok a Compaqtól

[Mmd] A Compaq Computer Corporation új, TFT 7010 modellszámú flat-panel monitora már megrendelhető az üzletekben. Az üzleti felhasználóknak szánt monitor a flat-panel technológia előnyeit - a vibrálás- és torzításmentes, kiváló képminőséget, valamint a helytakarékos kialakítást - rendkívül kedvező árral ötvözi.

A TFT 7010 üzembe állítása és karbantartása roppant egyszerű. Az egység elülső részén található érintőgombok, valamint a képernyő virtuális kezelőmenüje segítségével a vizuális jellemzők a memóriában tárolhatók, így az eszköz bekapcsoláskor automatikusan felveszi a beállított értékeket. A különféle kiegészítők (mozgókaros vagy falra szerelhető kialakítás, opcionális USB-hub) és a Compaq díjnyertes, hároméves garancia-konstrukciója révén a jutányos árú, nagy teljesítményű flat-panel monitor a tartalom és a forma ideális kombinációját testesíti meg.

A TFT 7010 kristálytiszta, 17"-os megjelenítést, valamint 0,26 mm-es képernyőpontos, 200-nites fényességű SXGA (1280 x 1024) felbontást nyújt. A 160 fokos látószögnek köszönhetően a képernyő bármely irányból jól látható.

A TFT 7010 digitális és analóg technológiával egyaránt kompatibilis, így a régebbi beszerzésű hardverekkel és a jövő új digitális eszközeivel egyaránt képes együttműködni. Az egyidejű analóg és digitális kapcsolat kialakítását támogató kettős input maximális rugalmasságot, kompatibilitást és produktivitást garantál.

Az új TFT 7010-ről a Compaq weblapján található további információ.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról