Szerző: Vörös Péter

2001. február 1. 11:38

Nőtt a Siemens profitja

HIRDETÉS

A német elektronikai óriás gyártó 31%-os első pénzügyi negyedéves nyereségnövekedésről számolt be tegnap, de azt is bejelentették, hogy a jelenlegi gazdasági lassulás kihatással lesz az év további részére. A cég nyeresége 723 millió $-ra nőtt a tavalyi 552,5 millió $-ról a legutóbbi negyedévben. A negyedéves forgalom 22%-kal, 19 milliárd $-ra nőtt a tavalyi hasonló időszakban elért 15,5 milliárd $-ról. A Siemens figyelmeztetett azzal kapcsolatban, hogy az idei évet az is érinteni fogja, hogy a dollár gyengül az euróval szemben. A cég azonban azt is bejelentette, hogy az iparág átlagánál gyorsabban fog nőni a Siemens és a profitnövekedés meg fogja haladni a forgalomnövekedést.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 08:23

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.