:

Szerző: sammer

2001. február 1. 05:46

Két új technológiai bemutató videó jelent meg a GameBoy Advance-hez készített játékokról

Az IGNPocket oldalán a Nintendo új, Game Boy Advance készülékből néhány, technológiai demóként szolgáló videó. A videók a készülő két féle 3D-s grafikus motor képességeit hivatottak bemutatni.


Képek
1 2 3
Videó
Kattints ide

Dark Arena

A Dark Arena egy Doom szerű 3D-s first person játék lesz az új mini játékgépre. A játék az AME (Advanced Multi Environment) nevezetű 3D-s engine-re épül, ami nagyon látványos egy ilyen kis gépen, de éppen a hardver korlátai miatt egyenlőre még nagyon messze van a PC-k vagy játékkonzolok képi világától. A mostani demóban még nem fogunk ellenfelekkel találkozni, de a pályák felépítése és a textúrák minősége jól láthatóan sokat javult az első Crawfish FPS demó óta. Az új játékmotor továbbá biztosít hálózati lehetőséget is, egyszerre akár négy Nintendo Advance-t összekötve is irthatjuk majd egymást.


Képek
1 2 3
Videó
Kattints ide

Race Demo

A Race Demo a második játék engine-re épül, amit A3D-nek neveztek el, és a GameBoy Advance minden lehetőségét kihasználva képes felülmúlni a Super NES FX chipjének képességeit is. A Race Demo elfogadható mennyiségű poligont használ a megjelenítésre, a megfelelő sebesség megtartása mellett.




Képek
1 2 3 4 5 6
Videók
1 2 3 4

Freetrader

Ez a demó szintén az A3D engine-t használja, ami teljesen 3D-s objektumok megjelenítését teszi lehetővé az űrben. A mellékelt videókban sajnos igen kevés akciójelenetet láthatunk.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.