Szerző: mz

2001. január 31. 21:10

Igény szerinti adattároló-kapacitás bővítés a HP-nél

[Noguchi] A Hewlett-Packard Company igény szerint bővíthető adattárolási lehetőséget kínál szolgáltatóvállalatok részére. A HP e-utilica elnevezésű plug-and-play internetes adatközpont megoldás felhasználói azonnal bevezethetik illetve kibővíthetik igénybe vett kapacitás alapján fizetendő (pay-per-use) adattárolási, alkalmazás-hosting és számítástechnikai kapacitás-szolgáltatásaikat.

[Noguchi] A Hewlett-Packard Company igény szerint bővíthető adattárolási lehetőséget kínál szolgáltatóvállalatok részére. A HP e-utilica elnevezésű "plug-and-play" internetes adatközpont megoldás felhasználói azonnal bevezethetik illetve kibővíthetik igénybe vett kapacitás alapján fizetendő (pay-per-use) adattárolási, alkalmazás-hosting és számítástechnikai kapacitás-szolgáltatásaikat.

A kulcsrakész hp e-utilica megoldás mostantól a hp SureStore Disk Array XP512 és XP48 lemeztömböket is támogatja. A szolgáltatók definiálható adattárolási partíciókat is kínálhatnak ügyfeleiknek az interneten keresztül. Ez az adattárolási képesség tovább bővíti a HP e-utilica révén rendelkezésre bocsátható erőforrások körét. A megoldás a HP-UX, Windows 2000 és NT valamint Linux operációs rendszerek (illetve e platformok kombinációjának) igény szerinti kapacitásbővítését is támogatja.

A hp e-utilica segítségével a szolgáltatók "apps-on-tap" rendszerben kínálhatnak alkalmazásokat, rugalmasan bővíthető kapacitást, illetve internetes hosting szolgáltatásokat nyújthatnak, valamint számítástechnikai és adattárolási kapacitást bocsáthatnak ügyfeleik rendelkezésére - mindezt kiemelkedő biztonsági színvonal mellett. A felhasználók ennek köszönhetően egyszerűen és kockázat nélkül csatlakozhatnak az alkalmazás-szolgáltatóhoz, így a forgalmi csúcsidőszakokban további számítástechnikai vagy alkalmazási erőforrásokat vonhatnak be a működésbe anélkül, hogy költséges hardvereszközökbe kellene beruházniuk, illetve támogató szolgáltatást kellene megrendelniük.

A hp e-utilica egy adminisztrációs rack-et, valamint 4 és 20 közötti számban számítástechnikai és/vagy adattárolási rack-et tartalmaz egyetlen helytakarékos, két méter magasságú szekrényben. A számítástechnikai teljesítményt az internettel összekapcsoló adminisztrációs rack nagyfokú biztonsági, kezelési és VPN (virtuális magánhálózati) adminisztrációs funkciókat garantál. Mivel a számítástechnikai rack-ek akár 20 db rendszernek is képesek helyet biztosítani, a teljesítmény és kapacitás a későbbiekben szükség szerint tovább bővíthető.

A hp e-utilica-val kapcsolatban a www.hp.com/go/e-utilica címen olvashatók további információk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról