Szerző: Bodnár Ádám

2001. január 30. 12:32

Az Adaptec nyerte az év CAD hardverének járó díjat

[Axico] A Silicon Valley AutoCAD Power Users Group idei bankettjén az Adaptec cégnek ítélték oda, mint a világ vezető adattároló rendszer gyártójának a Best in CAD Hardware díjat. Ezt a díjat az Ultra2 SCSI RAID kártya termékcsalád kifejlesztésért kapták, maguk mögé utasítva az AMD (Advanced Micro Devices) és az IBM cégek hasonló funkciójú termékeit.

[Axico] A Silicon Valley AutoCAD Power Users Group idei bankettjén az Adaptec cégnek ítélték oda, mint a világ vezető adattároló rendszer gyártójának a "Best in CAD Hardware" díjat. Ezt a díjat az Ultra2 SCSI RAID kártya termékcsalád kifejlesztésért kapták, maguk mögé utasítva az AMD (Advanced Micro Devices) és az IBM cégek hasonló funkciójú termékeit.

"Az Adaptec nyert a versenytársak előtt, mert az Adaptec termékek technikai támogatottsága élenjáró. Egyszerű az installálása és használata ezeknek a kártyáknak. A CAD munkák nagy teljesítményigényét játszva kielégítik." - mondta a díj átadáskor Elise Moss, a SV AutoCAD Users Group elnöke.

Az 1989-ben alapított SVAUG több mint 3 000 tagjával a legnagyobb CAD felhasználókat tömörítő szervezet a világon. Tagjai hat kategóriában szavaznak: a legjobb CAD szoftver, hardver, portal, power user, viszonteladó és kiegészítő szoftver gyártó.

Az Adaptec elérhetővé tette a RAID funkciókat az asztali gépekben, munkaállomásokban. Így a kis szerverek által nyújtott teljesítmény, adatbiztonság, és a rendszer egyszerű kezelhetősége minden felhasználó számára elérhető.

Az Adaptec továbbfejlesztette a nyertes Ultra2 SCSI RAID vezérlőt. Az így létrejött Trident II Ultra160 chip készlet megbízhatóságban és teljesítményben kompromisszum nélküli. A továbbfejlesztett RAID vezérlő újdonságaival megnövelték a rendszer rendelkezésre állási idejét (Új modulok: online capacity expansion, background initialization és predictive chaching).

Ezek a vezérlők támogatnak minden elterjedtebb operációs rendszert (Win95/98/NT/2000, Linux, NetWare, Unix, stb.). Adaptec célkitűzései kiválóan tükröződnek a "RAID-et mindenhova" ("RAID Everywhere") stratégiában. Az adatok biztonságos kezelése legyen gazdaságosan elérhető mindenki számára.

Ennek jegyében három fő területre fókuszálnak: technológia, kompatibilitás és felhasználók maximális támogatása. Ezeknek a céloknak a megvalósításával marad az Adaptec valóban világ vezető RAID vezérlő gyártója.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról