Szerző: sammer

2001. január 30. 04:56

Megjelent az Oni, a Bungie legújabb akciójátéka

Ahogy a Gathering of Developers két hónapja megígérte, tegnap megjelent a Bungie fejlesztésében készült Oni anime szerű akciójáték PC, Macintosh, és PlayStation 2 platformokra. Ebből az alkalomból a GoD feltette az utolsó harci fogást bemutató jelenetet is arra a hivatalos oldalra, ahol Konoko (a játék főhősnője) 12 fajta legfontosabb mutatványát tekinthetjük meg egy-egy animációban.


Oni hivatalos weboldal

"A Bungie Software egy csodálatos játékot készített, ami új magaslatokba emeli a kaland/akció játékok mércéjét, és az eddig megszokott barbi babák helyett igazi hardcore-akció /és emellett még mindig csinos/ főhősnőt helyez a középpontba", mondta Mike Wolson, a Gathering of Developers elnöke. "Az eddigi kritikák is azt bizonyítják, hogy az Oni egy igazán elsöprő játék, és minden jel arra utal, hogy a játékos társadalomban is nagy sikert fog aratni és széleskörben el fog terjedni."

Mik azok a sötét mintázatok, vagy ahogy az angol nevezi őket, dark patternek? Miért találkozunk egyre többször velük és mit tehetünk, hogy ne kerüljünk a csapdájukba?

a címlapról