Szerző: Barna József

2001. január 29. 22:42

Új Savage2000 meghajtó és FAQ

[Savege News] Megjelent a Diamond Viper II/Savage2000 FAQ legújabb, 1.05-ös verziója. Benchmarkman frissítette a Savage2000 kompatibilis játékok listáját, az ajánlott regisztrációs adatbázis beállításokat, illetőleg a hibaelhárítással kapcsolatos rovatot. Emellett egy D3D driver-összehasonlítást is feltett az oldalra .

[Savege News] Megjelent a Diamond Viper II/Savage2000 FAQ legújabb, 1.05-ös verziója. Benchmarkman frissítette a Savage2000 kompatibilis játékok listáját, az ajánlott regisztrációs adatbázis beállításokat, illetőleg a hibaelhárítással kapcsolatos rovatot. Emellett egy D3D driver-összehasonlítást is feltett az oldalra.

Szintén újdonság, hogy Vicconius kiadta új saját fejlesztésű Savage2000 meghajtóprogramját, melynek verziószáma 0.20. A meghajtó alapját a 9.51.11-ás referenciadriver alkotja, mely a programozó szerint megbízhatóbb és egyben valamivel gyorsabb is, mint utódja.

A driver letölthető innen.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról