Szerző: Bőle György

2001. január 28. 06:53

Az NVIDIA vásárlói az AMD-t kedvelik a legjobban...

[HWSW FunPress] ...legalábbis ez derül ki az NVIDIA-val foglalkozó hír-site, az nV News szavazása alapján. Az oldal jelenlegi szavazása arról kérdezi meg az alapvetően NVIDIA fanatikusokból álló olvasótábort, hogy melyik céget látnák mihamarabb az NVIDIA bevásárló cetlijén - a 3dfx követőjeként. A szavazásnak ugyan nem sok értelme van (esetleg örömtáncra ösztönözni a lándzsára tűzött hatalmas 3dfx-fej körül...), viszont rendkívül szórakoztató, és nem kevésbé sokatmondó is az NVIDIA közösség különböző cégekhez való ragaszkodása. A jelenlegi eredmény:

[HWSW FunPress] ...legalábbis ez derül ki az NVIDIA-val foglalkozó hír-site, az nV News szavazása alapján. Az oldal jelenlegi szavazása arról kérdezi meg az alapvetően NVIDIA fanatikusokból álló olvasótábort, hogy melyik céget látnák mihamarabb az NVIDIA bevásárló cetlijén - a 3dfx követőjeként. A szavazásnak ugyan nem sok értelme van (esetleg örömtáncra ösztönözni a lándzsára tűzött hatalmas 3dfx-fej körül...), viszont rendkívül szórakoztató, és nem kevésbé sokatmondó is az NVIDIA közösség különböző cégekhez való "ragaszkodása". A jelenlegi eredmény:
1. Microsoft: 22.18% - nocsak, XBox-os nagytestvérünk is?
2. nV News: 19.81% - maga a szavazást lebonyolító oldal
3. Matrox: 19.57% - oops, ezek félnek a G800-tól?
4. ATI: 14.23%
5. VIA: 9.96%
6. Intel: 8.42%
7. AMD: 5.81% - ...és ez talán még nem is meglepő!
Értékelés: A statisztikák analizálása után úgy gondolom, hogy az NVIDIA kártyák tulajdonosai ha a Windows operációs rendszerüket nem is, de a gyors processzorokat határozottan kedvelik.

Mond meg jól te is a fórumban...

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról