Szerző: Bodnár Ádám

2001. január 25. 17:01

A Dreamcast következő inkarnációja: Pace Micro set-top box

Meg nem erősített információink szerint a Pace Micro hétfőn jelenti be műholdvevő set-top boxát, amelyben már megtaláható lesz a komplett Sega Dreamcast hardver.

Hogy az említett set-top box hogyan képes majd kezelni a Sega speciális GD-ROM lemezeit, az egyelőre kérdéses, de nem kizárt, hogy megjelenik egy külső GD-ROM egység, ami bármiféle, Dreamcast-ot tartalmazó hardverrel (akár set-top box, akár PC) képes lesz együttműködni.

Ezzel a Dreamcast jáktékoknak óriási piaca keletkezhet, ami feltétlenül jó, hiszen a platformra számos olyan programot adtak ki, ami bármilyen játékgépnek vagy PC-nek becsületére válnia. Ilyenek többek között: Shenmue, Metropolis Street Racer, stb.

Egyesek szerint egyébként nem kizárható, hogy az egy chipre integrált Dreamcast bekerüljön a Microsoft Xbox konzolba is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról