:

Szerző: roberto

2001. január 24. 13:22

Linux Standard Base logó-verseny

A LinuxWorld-ön megjelent egy versenykiírás: egy szuper logóra van szükség a készülő Linux-szabványhoz. A győztes logót minden LSB kompatibilis Linux használni fogja, így hírnevet szerezhet az a szerencsés és tehetséges grafikus, aki megalkotja a legjobb LSB Logót.

A LinuxWorld-ön megjelent egy versenykiírás: egy szuper logóra van szükség a készülő Linux-szabványhoz. A győztes logót minden LSB kompatibilis Linux használni fogja, így hírnevet szerezhet az a szerencsés és tehetséges grafikus, aki megalkotja a legjobb LSB Logót. Íme egy logó, akár ezt is feldolgozhatjuk:

Szabályok

  1. Csak Linux-os szoftverrel dolgozzunk! (nem ellenőrzik, megbíznak a versenyzőkben)
  2. A logónak tartalmaznia kell az "LSB 1.0 Compilant" feliratot, vagy legalább helyet e felirat számára. Ugyanakkor figyelni kell arra is, hogy kevés színt és minden környezetben jól olvasható fontokat használjunk, hiszen rengeteg weblapra ki fog kerülni a végleges logó. Vegyük figyelembe, hogy a verziószám változhat!
  3. A beküldött kép mérete legyen 640x480-as.
  4. Azt se feledjük, hogy más infókat is hozzácsaphatnak a logóhoz, pl. a Free Standards Group web-címét.
  5. Más, előre nem látható okok miatt a logót módosíthatják.
  6. Ne próbáljuk utánozni a kereskedelmi termékek logóit, például a Microsoft Office logóját.
  7. Nagyon fontos, hogy élvezzük is a dolgot!
  8. A pályaműveket encapsulated postscript (eps) és valami tömörítetlen formátumban (pl. tiff) küldjük fájltömörítővel (gzip, bzip2) betömörítve a logo@petreley.com címre. A határidő: 2001. március elseje. minden beküldött munka a Free Standards Group tulajdonává válik.

Linkek:

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:23

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.