:

Szerző: sammer

2001. január 23. 06:58

Unreal Warfare lesz az eddig Unreal2-ként ismert játék neve

Az FGNOnline megszólította az Epic Games alelnökét, Mark Rein-t, és a cég következő játékáról, az eddig csak Unreal2-ként ismert akciójátékról kérdezte. Íme egy részlet:

"A következő játékunk címe Unreal Warfare lesz. Többet egyenlőre nem mondhatok a projektről, a részleteket titkosan kezeljük. Az E3 (halandó ember előtt) zárt ajtói mögött be fogjuk mutatni az Unreal2 játszható változatát, a véglegessel pedig akkor készülünk el, amikor kész lesz." Arra a neten terjedő pletykára, hogy fejlesztik-e az Unreal2-t PlayStation2-re így válaszolt: "Ez most még elképzelhetetlen, az Unreal2 nem fog futni PS2-n".

Sokat tehát nem lehetett megtudni, a lényeg, hogy az Epic következő Unreal-ja az Unreal Warfare lesz, és a szerencsésebbek futni is láthatják majd az E3 egyik elkerített zugában.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 13:37

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.