Szerző: sammer

2001. január 23. 06:26

A Sega játékokat fejleszt a Sony gépére?

Egy nagyon meglepő dologra szánta el magát a Sega, ugyanis január végén alaposan átszervezi a tevékenységét, az átszervezési tervekben pedig szerepel az is, hogy a jövőben PlayStation 2-re is fejleszteni fog játékokat.

Az, hogy a Sega a legnagyobb ősellensége játékkonzoljára akar fejleszteni mindenképpen jó hír a PS2 tulajdonosoknak, de a másik oldalon, a Dreamcast fanatikusok körében felvet néhány kellemetlen lehetőséget. A Sega ezzel a lépéssel ugyanis saját maga alatt vágja a fát, illetve a akaratlanul is a Dreamcast sírját ássa, hiszen ezek után valószínű, hogy az eddig csak a saját konzolján futó játékokat elkészíti a konkurencia gépére is. Ebbe pedig beletartoznak olyan híres Sega játékok is, mint a Sonic vagy a Shenmue, amiket eddig nem lehetett PlayStation 2-n elképzelni. Ezek után már nem számít meglepő hírnek az, hogy a Sega fontolóra veszi a Microsoft Xbox konzolra való fejlesztés lehetőségét is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról