:

Szerző: sammer

2001. január 22. 04:09

Infók a Serious Sam háza tájáról

A Serious Sam-et fejlesztő Croteam honlapján már lassan egy hónapja a haldoklás jelei mutatkoztak, de a fiúk most végre adtak egy kis életjelet magukról:

"Jó hírek mindenkinek, a látszat ellenére nagyon is elevenek vagyunk!

Ámbár a weboldalt nem frissítettük, itt azért folyik a munka. Hosszú ideje komoly túlórákkal dolgozunk. Jelenleg amellett, hogy a hibákat javítgatjuk és általánosan csiszolgatjuk a játékot, a Serious Sam kezdésén és befejezésén dolgozunk. Sok szemet gyönyörködtető animáció kapott helyet benne, és némi történetet is kitaláltunk hozzá.

Örülünk neki, hogy a játék a végső fejlesztési stádiumba érkezett, de még nagyon sok munka van hátra. A játék teszt verziójának kiadása után kapott visszajelzések alapján természetesen minél tökéletesebbre törekszünk.

A programozó fiúk nagyon sok időt szentelnek annak, hogy növeljék a játék stabilitását, optimizálják a különböző hardverekre és oprendszerekre, hogy minél több játékosnál tökéletesen működjön majd a végleges változat.

Ha kész lesz a játszható verzió, meg kell néznetek, hogy lássátok miről is beszélek. A legtöbb pálya és aréna harcok láttán biztosan a szivetekhez kaptok majd néhányan :).

A rajzoló csapat a textúrák fényezésén dolgozik, a modellek és a hangok pedig már majdnem véglegesek."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 10:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.