Szerző: sammer

2001. január 22. 04:09

Infók a Serious Sam háza tájáról

A Serious Sam-et fejlesztő Croteam honlapján már lassan egy hónapja a haldoklás jelei mutatkoztak, de a fiúk most végre adtak egy kis életjelet magukról:

"Jó hírek mindenkinek, a látszat ellenére nagyon is elevenek vagyunk!

Ámbár a weboldalt nem frissítettük, itt azért folyik a munka. Hosszú ideje komoly túlórákkal dolgozunk. Jelenleg amellett, hogy a hibákat javítgatjuk és általánosan csiszolgatjuk a játékot, a Serious Sam kezdésén és befejezésén dolgozunk. Sok szemet gyönyörködtető animáció kapott helyet benne, és némi történetet is kitaláltunk hozzá.

Örülünk neki, hogy a játék a végső fejlesztési stádiumba érkezett, de még nagyon sok munka van hátra. A játék teszt verziójának kiadása után kapott visszajelzések alapján természetesen minél tökéletesebbre törekszünk.

A programozó fiúk nagyon sok időt szentelnek annak, hogy növeljék a játék stabilitását, optimizálják a különböző hardverekre és oprendszerekre, hogy minél több játékosnál tökéletesen működjön majd a végleges változat.

Ha kész lesz a játszható verzió, meg kell néznetek, hogy lássátok miről is beszélek. A legtöbb pálya és aréna harcok láttán biztosan a szivetekhez kaptok majd néhányan :).

A rajzoló csapat a textúrák fényezésén dolgozik, a modellek és a hangok pedig már majdnem véglegesek."

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról