:

Szerző: sammer

2001. január 20. 00:27

Myth III információk

A Myth III fõdesignere Scott Campbell elárulta a GA-Strategy-nek, hogy miben is különbözik a Myth III a hagyományos stratégiai játékoktól.

  1. A játék nem a nyersanyag kitermelésrõl és feldolgozásról szól - például nem lesz lehetõséged érceket bányászni és kardot gyártani belõle.

  2. A játékmenet központjában egy kis csoport áll, aminek meghatározott küldetést kell végrehajtania. Minden pályán számos lehetõség lesz az adott feladat végrehajtására, és még ennél is több út vezethet a küldetés elvesztéséhez. A játékosnak az lesz a fontos, hogy minden egység épségben megússza az egyes összecsapásokat, és ahhoz, hogy sikeresen fejezze be a küldetéseket, minden karakterének a legelõnyösebb tulajdonságait kell kihasználnia. Néhány karakter annyira nagy fontosságú lehet, hogy elvesztése esetén már eleve kudarcra lesz ítélve a kaland sikeres folytatása. A játékosnak minden lépését meg kell majd fontolnia, az ellenség ezúttal nem egy könnyen átverhetõ "egységgyár" lesz, hanem szervezett, rögtönzésre képes és minden pillanatban harcra kész veszélyes ellenfél. Az egyes küldetésekbõl életben maradt tapasztalt harcosaid pedig elérhetõek lesznek a késõbbi pályákon is.

  3. A Myth alaposan kidolgozott hõsies történettel rendelkezik a fény és a sötétség állandó küzdelmérõl, hatalmas háborúkról, politikai változásokról, õsi jövendölésekrõl és baljós árulásokról. Minden küldetés után újabb részlet derül ki ebbõl a történetbõl, arra bíztatva a játékost, hogy újabb és újabb részleteket tudjon meg, egészen a végkifejletig.

A nemrég alakult Mumbo Jumbo fejlesztésében készülő Myth III: The Wolf Age a Bungie Software féle Myth sorozat előzménye, ugyanis pontosan egy évezreddel a Myth: The Fallen Lords előtt játszódik. A Myth III: The Wolf Age a történet szempontjából a legendás hős Connacth életét követi, aki különböző kalandokon keresztül megmentette az emberiséget. A játék 2001 novemberében fog megjelenni PC-re és Mac-re.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 04:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.