Szerző: Bodnár Ádám

2001. január 18. 18:43

Az MSI bemutatta 815EP Pro-R alaplapját

A tajvani Micro-Star International (MSI) bemutatta az új Intel 815EP chipkészletre épülő ATX kivitelű 815EP Pro-R alaplapját.

A tajvani Micro-Star International (MSI) bemutatta az új Intel 815EP chipkészletre épülő ATX kivitelű 815EP Pro-R alaplapját.

Az Intel 815EP chipkészletből hiányzik az integrált VGA vezérlő, de természetesen a felhasználó bármilyen VGA kártyát használhat az AGP foglalatban. Az MSI 815EP Pro-R Intel Pentium III 1 GHz vagy gyorsabb processzorokat támogat.

Az alaplap jellemzői között található a 4 DIMM foglalat legfeljebb 512 MByte memória fogadására, 6 PCI Master foglalat, 1 CNR slot és 1 AGP slot.

Az MSI 815EP Pro-R támogatja az MSI nemrégiben bejelentett USB PC2PC koncepcióját, amivel két számítógép vagy notebook egy egérkattintással összeköthető.

A 815EP Pro-R további legfontosabb jellemzői:

  • Promise IDE RAID 0 vagy 1 támogatás
  • Fuzzy Logic 3 "automatikus túlhajtás"
  • Live BIOS automatikus BIOS-frissítés az interneten keresztül
  • D-LED hibakeresést elősegítő rendszer
  • T.O.P. Tech III chipset és VGA chip hőmérséklet-figyelés
  • PC Alert III túlmelegedés-figyelés és figyelmeztetés

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról