Szerző: Bodnár Ádám

2001. január 18. 10:40

Az AMD a Palm elsődleges flash memória szállítója 2003-ig

Az AMD és a Palm tegnapi bejelentése szerint az AMD

Az AMD és a Palm tegnapi bejelentése szerint az AMD lesz a Palm elsődleges flash memória szállítója 2003-ig.

"Az első kéziszámítógépeink 1996-os bemutatása óta a Palm több, mint 11 millió gépet adott el, ebből 2,1 milliót az utolsó pénzügyi negyedévünkben. Az AMD-vel kötött egyezség fontos része annak a folyamatnak, hogy a legjobb minőségű termékeket egyre nagyobb számban tudjuk szállítani világszerte" - mondta Dinesh Raghavan a Palm nemzetközi értékesítésért felelős alelnöke.

"Az AMD iparvezető flash technológiájának segítségével a Palm termékei a leginkább versenyképesek maradhatnak és biztosíthatják felhasználóik részére, hogy gépüket a jövőben megjelenő új Palm OS operációs rendszerekkel frissíthessék."

"Az AMD nagy várakozással tekint a Palm-mal való együttműködés elé. Az AMD innovatív chiptokozása révén a Palm kisebb és hosszabb akkumulátor-élettartamú készülékeket tervezhet. Az egyezség nyomtékosítja az AMD azon célját, hogy betörjön a leginkább növekedő flash memória piacra" - nyilatkozta Walid Maghribi az AMD Memory Group alelnöke.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról