:

Szerző: sammer

2001. január 17. 05:38

Újabb Hostile Waters videók

Az Interplay kiadott négy új, játék közben felvett movie-t a Rage Software készülő 3D-s akció/stratégiai játékából, a Hostile Waters: Antaeus Rising-ből:


Movie 1 (18Mb)


Movie 2 (19Mb)


Movie 3 (21Mb)


Movie 4 (14Mb)

A Hostile Waters: Anteaus Rising-ben a klasszikus valós idejű stratégiai játékokhoz hasonlóan kell építkeznünk, tuningolnunk az egységeinket és új technológiákat kifejlesztenünk. Mindezt a kor szellemének megfelelően 3D-ben tehetjük meg, és 3D-s térképen követhetjük figyelemmel az egyéb eseményeket. Játék egyik különlegességét az adja, hogy bármikor bármelyik egység irányítását átvehetjük, így egy pillanat alatt egy 3D-s akciójáték közepén találhatjuk magunkat. A Hostile Waters 2001 második negyedévében fog megjelenni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 11:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.