Szerző: sammer

2001. január 17. 03:27

MPortal Magyar Klán Liga

Az MPortal gondolt egyet, és nagyszabású, több kategóriát is érintõ klánliga meccsek szervezésébe kezdett Magyar Klánligák néven. De beszéljen helyettem inkább az (egyik) illetékes személy, gabr:

"Kész lett végre :). Itt az ideje, hogy legyen egy kis mozgás a csapatjátékok terén is. Itt az ideje az új klánok alakulásának és a jó team meccseknek. A CLPontrendszer helyett most 2 nyert meccs dönti el, hogy ki a winner. A klánt mindig CSAK a klánvezér nevezze be. Amikor ezt megtette, megkapja azokat az adatokat, amikkel a klántársai csatlakozni tudnak majd a csapathoz. A részletes szabályzat nemsokára kint lesz. Nyomás nevezni. A nevezés két hét múlva zárul le." (Tehát Jan. 28-án.)

A következõ kategóriákban lehet nevezni:

Age of Kings TC 2on2
Age of Kings TC 3on3
Age of Kings TC 4on4
BroodWar 2on2
BroodWar 4on4
Quake 1 2on2
Quake 1 4on4
Quake 2 TDM 2on2
Quake 2 TDM 4on4
Quake 3 Clanarena 2on2
Quake 3 Clanarena 4on4
Quake 3 CTF 4on4
Quake 3 TDM 2on2
Quake 3 TDM 4on4
Unreal Tournament CTF 5on5
Unreal Tournament TDM 2on2
Unreal Tournament TDM 4on4

Ebbõl a szép listából lehet válogatni, tehát jó internet kapcsolattal rendelkező team-multiplayer fanok nyomás nevezni (klikk ide) (bár érdekes módon a szabályokat mindenki a nevezés után kapja a nyakába;)!

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról