Szerző: sammer

2001. január 12. 23:38

Aquna VR első információk

Az into3D fejlesztő team bemutatta az Aquna Vertical Racer nevű

Az into3D fejlesztõ team bemutatta az Aquna Vertical Racer nevû készülõ árkád versenyzõs játékprogramját. A játékról kiadták az első képet is:

Az Aquna VR-ben egy speciális futurisztikus "jármûvel" versenyezhetünk, ami leginkább egy vizi jet-ski-re hasonlít azzal a különbséggel, hogy nem csak vízban használható, hanem bármilyen felszínen képes mozogni, ráadásul 500Mph fölötti sebességgel. Talán egy Wipeout klónhoz hasonlítható leginkább.

Ezek után már az lenne meglepõ, ha nem lennének ezek a gépek felszerelve a legkülönbözõbb fegyverekkel, úgy mint hõkövetõ rakéták, nagy kaliberû gépfegyverek, "d-REC" rakéták és még több olyan fegyver, ami még csak tervezőasztalon létezik. Az Aquna környezeti és idõjárási elemei tetszés szerint változtathatóak, akár futam közben is gombnyomásra esõt vagy ködöt varázsolhatunk a pályára.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról