Szerző: sammer

2001. január 12. 23:38

Aquna VR első információk

Az into3D fejlesztő team bemutatta az Aquna Vertical Racer nevű

Az into3D fejlesztõ team bemutatta az Aquna Vertical Racer nevû készülõ árkád versenyzõs játékprogramját. A játékról kiadták az első képet is:

Az Aquna VR-ben egy speciális futurisztikus "jármûvel" versenyezhetünk, ami leginkább egy vizi jet-ski-re hasonlít azzal a különbséggel, hogy nem csak vízban használható, hanem bármilyen felszínen képes mozogni, ráadásul 500Mph fölötti sebességgel. Talán egy Wipeout klónhoz hasonlítható leginkább.

Ezek után már az lenne meglepõ, ha nem lennének ezek a gépek felszerelve a legkülönbözõbb fegyverekkel, úgy mint hõkövetõ rakéták, nagy kaliberû gépfegyverek, "d-REC" rakéták és még több olyan fegyver, ami még csak tervezőasztalon létezik. Az Aquna környezeti és idõjárási elemei tetszés szerint változtathatóak, akár futam közben is gombnyomásra esõt vagy ködöt varázsolhatunk a pályára.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról