:

Szerző: bzd

2001. január 13. 21:03

Speciális vízhűtő SocketA processzorokra

Egyre többen adják a fejüket különféle vízhűtők gyártására. A legtöbben azonban csak egy már bevált blokktípust másolnak, kevesen kísérleteznek új dolgokkal. Ennek talán az az oka, hogy komoly gyártásnál a termelékenység a lényeg. A német theGOOM.com némileg továbbgondolta a jó öreg fúrt hűtőblokkot, így születhetett meg az IWD (Innovative Watercooling Device) névre hallgató hűtő. Az újítás nem más, mint az, hogy a blokk aljába van "integrálva" egy CuSpacer, aminek előnyeit gondolom nem kell részleteznem.

Ezesetben a dolog nagyszerűsége egyszerűségében van. A megoldás hátránya sajnos, hogy nem biztos, hogy jó lesz a jövőbeni processzorokra.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.